Slangenpompen

Ga naar onze webshop

De Heidolph slangenpompen van de Hei-FLOW-serie zijn ontworpen voor precieze dosering van agressieve, bijtende of zelfs steriele media.

Onze doseerpompen garanderen een hoge mate van veiligheid, gemak en kostenbesparing. De motor van onze doseerpompen zal worden uitgeschakeld als er een hoge thermische belastingsituatie optreedt om ongevallen te voorkomen.

U kunt hoge precisie bereiken met onze slangenpomp, beginnend bij 0,005 ml / min. De afgedichte behuizing beschermt uw doseerpomp tegen agressieve dampen & vloeistoffen om inwendige corrosie te voorkomen en dus de onderhoudskosten van uw laboratoriumpomp te verlagen.

Optionele voetpedaalafstandsbediening via kabel is mogelijk om de pompaandrijving buiten een gesloten (zuur)kast te bedienen.

Afhankelijk van uw individuele toepassing krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit enkelkanaalspompen en meerkanaalspompen, evenals uit verschillende enkelkanaals pompkoppen of meerkanaals pompkoppen.

Een soepele startbediening voorkomt morsen en spatten. Heidolph slangenpompen bevatten alle functies m.b.t. veiligheid, gebruiksgemak en lage eigendomskosten.

Een Heidolph laboratoriumpomp is zelfaanzuigend en wordt geleverd zonder kleppen voor een zorgeloze werking.

Maak uw leven eenvoudiger en vertrouw op de nauwkeurige vloeistofafgifte van onze doseerpompen vanaf 0.0005 ml / min.

Dit zijn de verschillende modellen

YuoTube video slangenpompen